Ευγένιος Παναγιωτίδης

Καλώς ήρθατε στο προφιλ μου!

 

Ονομάζομαι Eυγένιος. Είμαι ήσυχος άννθρωπος, κοινωνικός, με αυτοπεποίθηση, μέχρι ορίων, βέβαια. Είμαι ρεαλιστής και ό,τι κάνω στη ζωή μου (προσφορά σε άνθρωπο ή δουλειά) δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Αγαπώ τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά. Δεν λέω όχι σε μια πρόσκληση για ποδόσφαιρο.

 

Μου αρέσει η ελληνική μουσική αλλά και η ξένη. Η ελληνική, διότι υπάρχουν πολύ καλοί τραγουδιστές, όπως ο Σφακιανάκης, ο Ρέμος, ο Μπάσης, η Μ. Ασλανίδου. Η ξένη μουσική, γιατί δε φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς ξένα τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Pitbull, Rihanna, Nickelback, Avicii, R. Williams.

 

Η μουσική για μένα είναι όπως η ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο. Με ηρεμεί και παράλληλα γαληνεύει την ψυχή μου. Η μουσική είναι αναπόσπατο κομμάτι της ζωής μου.

 

Η αθλητική εκπομπή αντιπροσωπεύει απόλυτα το χαρακτήρα μου, διότι από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Μέσα από την εκπομπή μου επιδιώκω την επαφή με τον κόσμο, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων με τους φιλάθλους. Πιστεύω ότι το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι το μέλλον της δημοσιογραφίας.

Ευγένιος - Σπυρίδων Παναγιωτίδης

Sam Radio

EYED LOGO

Το Site έχει την άδεια της ΕΥΕΔ.
Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη
και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΕΥΕΔ.