Νίκος Σεϊδαρίδης (sofinis)

Δυναμώστε την ένταση της καρδιάς σας για να νιώσετε την έλξη της απόλυτης επιθυμίας για συναίσθημα. Ονομάζομαι Νίκος Σεϊδαρίδης και είμαι φωτογράφος. Μου αρέσει να μιλούν οι φωτογραφίες μου για μένα.
Η λέξη μουσική για μένα σημαίνει λύτρωση. Μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής. Είναι η πρώτη μου επαφή με το ραδιόφωνο και πιστεύω να στηρίξετε το νέο μου ξεκίνημα.
Το διαδικτυακό ραδιόφωνο έχει τεράστια δυναμική ένωση συναισθημάτων από μακριά. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου φέρει στο μέλλον  η επαφή μου με τη μουσική και το ραδιόφωνο. Ο χαρακτήρας της εκπομπής έχει επικεντρωμένο το ενδιαφέρον του σε τραγούδια κυρίως ελληνικού ρεπερτορίου που θα μας κάνουν να βιώνουμε ξανά παλιές και νέες ερωτικές εμπειρίες μας, κάνοντας τους χτύπους της καρδιάς μας να βαράνε κόκκινο. Φυσικά, όλα αυτά με χαμόγελο και χιούμορ. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κάθε Τετάρτη στις 20.00 – 22.00

 

HOBBY : Τραγούδι, Θέατρο.

Νίκος Σεϊδαρίδης Sofinis

EYED LOGO

Το Site έχει την άδεια της ΕΥΕΔ.
Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη
και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΕΥΕΔ.